Alfa

 • Alfa for IPhone 5 og 5S, Silver (Black)

  Edge Alfa er et sølvfarvet Iphone cover til Iphone 5 i børstet aluminium med en detaljeret, anodiseret finish. Et stærkt, udskifteligt gummibånd fastspænder din Iphone 5 eller 5S indeni det halvåbne aluminiumskabinet, og forhindrer at metallet rører din Iphone 5 eller 5S. Vær opmærksom på at coveret er designet til Iphone 5 og 5S og ikke kan bruges til andre smartphones.   I anodiseret aluminium som gør overfladen hård. Fremstillet i USA. Brug et mildt opvaskemiddel og en blød klud ved rengøring. Sørg for at coveret er helt tørt, før du indsætter din Iphone 5 igen. Da hvert cover er lavet individuelt kan der være en mindre forskel i farve i forhold til fotoet.

  Pris499,00
 • Alfa for Iphone 5 og 5S, Black (Red)

  Her kan du købe Edge Alfa Iphone 5 cover i et sort, premium letvægtsdesign i børstet aluminium med en detaljeret, anodiseret finish. Et stærkt, udskifteligt gummibånd fastspænder din Iphone 5 eller 5S indeni det halvåbne aluminiumskabinet, og forhindrer at metallet rører din Iphone 5. Vær opmærksom på at coveret er designet til Iphone 5 og ikke kan bruges til andre smartphones.  I anodiseret aluminium som gør overfladen hård. Fremstillet i USA. Brug et mildt opvaskemiddel og en blød klud ved rengøring. Sørg for at coveret er helt tørt, før du indsætter din Iphone 5 igen. Da hvert cover er lavet individuelt, kan der være en mindre forskel i farve i forhold til fotoet.

  Pris499,00
 • Alfa for Iphone 5 og 5S, Grey (White)

  Her kan du købe Edge Alfas grå cover til Iphone 5 - et premium letvægtsdesign i børstet aluminium med en detaljeret, anodiseret finish. Et stærkt, udskifteligt gummibånd fastspænder din Iphone 5 eller 5S indeni det halvåbne aluminiumskabinet, og forhindrer at metallet rører din Iphone 5. Vær opmærksom på at coveret er designet til Iphone 5 og ikke kan bruges til andre smartphones.  I anodiseret aluminium som gør overfladen hård. Fremstillet i USA. Brug et mildt opvaskemiddel og en blød klud ved rengøring. Sørg for at coveret er helt tørt, før du indsætter din Iphone 5 igen. Da hvert cover er lavet individuelt, kan der være en mindre forskel i farve i forhold til fotoet.

  Pris499,00
 • Alfa for Iphone 5 og 5S, Brown (Black)

  Her kan du købe Edge Alfa Iphone 5 cover i et brunt, premium letvægtsdesign i børstet aluminium med en detaljeret, anodiseret finish. Et stærkt, udskifteligt gummibånd fastspænder din Iphone 5 eller 5S indeni det halvåbne aluminiumskabinet, og forhindrer at metallet rører din Iphone 5. Vær opmærksom på at coveret er designet til Iphone 5 og ikke kan bruges til andre smartphones.  I anodiseret aluminium som gør overfladen hård. Fremstillet i USA. Brug et mildt opvaskemiddel og en blød klud ved rengøring. Sørg for at coveret er helt tørt, før du indsætter din Iphone 5 igen. Da hvert cover er lavet individuelt, kan der være en mindre forskel i farve i forhold til fotoet.

  Pris499,00
 • Alfa for Iphone 5 og 5S,Light-Gold(White)

  Edge Alfas Iphone 5 cover i et guldfarvet, premium letvægtsdesign i børstet aluminium med en detaljeret, anodiseret finish. Et stærkt, udskifteligt gummibånd fastspænder din Iphone 5 eller 5S indeni det halvåbne aluminiumskabinet, og forhindrer at metallet rører din Iphone 5. Vær opmærksom på at coveret er designet til Iphone 5 og ikke kan bruges til andre smartphones.  I anodiseret aluminium som gør overfladen hård. Fremstillet i USA. Brug et mildt opvaskemiddel og en blød klud ved rengøring. Sørg for at coveret er helt tørt, før du indsætter din Iphone 5 igen. Da hvert cover er lavet individuelt, kan der være en mindre forskel i farve i forhold til fotoet.

  Pris499,00
 • Alfa for IPhone 5 og 5S, Blue-Grey (Grey)

  Her kan du købe Edge Alfas Iphone 5 cover i et blåt, premium letvægtsdesign i børstet aluminium med en detaljeret, anodiseret finish. Et stærkt, udskifteligt gummibånd fastspænder din Iphone 5 eller 5S indeni det halvåbne aluminiumskabinet, og forhindrer at metallet rører din Iphone 5. Vær opmærksom på at coveret er designet til Iphone 5 og ikke kan bruges til andre smartphones.  I anodiseret aluminium som gør overfladen hård. Fremstillet i USA. Brug et mildt opvaskemiddel og en blød klud ved rengøring. Sørg for at coveret er helt tørt, før du indsætter din Iphone 5 igen. Da hvert cover er lavet individuelt, kan der være en mindre forskel i farve i forhold til fotoet.

  Pris499,00